Inspiration !

Sherah | 22 | AOR
Ayah's little princess and Umi's little helper | A dreamer


Drafting SPRING IN SEOUL.




"The only people who truly know your story are the ones who help you write it"
-Unknown-
"Treat your parents with loving and care, you will only know their value when you see their empty chair."
-Unknown-
"Our parents prayer is the most beautiful poetry and expectations."
-Aditia Rinaldi-


Put me far away and you will know how much I Love You
Friday, 30 May 2014 | 0 sweet(s) |
Assalamualaikum and Hi :D Haha update lagi Siti Shahirah? Wake up and rasa nak update blog and here i am. Mood tgh rajin nak membebel kan...

Okay sebenarnya tadi aku bukak FB lepastu terbaca status bonda tercinta :)



Ya Allah.. lagi tak sabar nak balik rasanya . Rasa macam nak list apa yang aku nak makan and nak buat sepanjang cuti. Walaupun seminggu, still rasa macam lama balik ni. Mungkin sejak aku jadi perantau yang tak berapa nak rantau \sebab kampung aku memang kat sini/ kat KL ni selama sebulan plusplus aku tak pernah balik AOR. Umi ayah ade la jugak datang haritu but different feels. Sebabnya aku rindu katil bantal bilik aku.

woahh ! i miss my crime-partner. takda depa, takda maggi plus k-drama mlm buta


Here we go.. my to-do-list bila balik AOR nanti ;
  • nak terlentang atas katil sambil buat gaya Patrick
  • nak tengok movie dengan adik-adik
  • nak ajak Shila and Shidad keluar bajet Girls' Day Out
  • nak main game dengan adikwan
  • nak tgk RM dengan Awik
  • nak masak dengan Umi ! Hope sepanjang cuti hari2 boleh buat 
  • nak makan maggi sambil tgk drama malam2 buta dengan Shidad and Shila
  • nak ajak ayah makan steamboat or mungkin Kuala Perlis. Craving for seafood~
  • nak tido kat rumah Us plus gossip
  • nak keluar dengan Us & Awa
Macam banyak je? haha.Harap dapat buat semua. Takda lah aku kempunan balik KL nanti.. Ya Allah, Kau permudahkanlah urusanku :) 

20 years old and this is my harta-paling-berharga. I miss them so much :'(


Dear Umi & Ayah, I may not be smart or beautiful or kind like you want me to be. But I always try to give my best as your first daughter, the best sister for the younger and I want to be your princess forever. One day, someone will come and make me as his queen (InsyaAllah) but you can always have me as your princess. 

Dear Umi & Ayah, thank you so much for raising me up. I know I used to be harsh and the worse, back then, I never valued anything you give. I thought of what you did was "Parents' Job" but now I realize you give me more than I deserve. Forgive me for everything that I did before. Forgive me please... :'(

Dear Umi & Ayah, I love you so much..







Previous Post . New Post