Inspiration !

Sherah | 22 | AOR
Ayah's little princess and Umi's little helper | A dreamer


Drafting SPRING IN SEOUL.




"The only people who truly know your story are the ones who help you write it"
-Unknown-
"Treat your parents with loving and care, you will only know their value when you see their empty chair."
-Unknown-
"Our parents prayer is the most beautiful poetry and expectations."
-Aditia Rinaldi-


Alhamdulillah for what I have. Thank you Allah..
Saturday, 31 May 2014 | 0 sweet(s) |
Assalamualaikum and Hi people :D I am now at Rumah Mama \yehet/ Setiap kali balik sini serious rasa finally aku keluar dari South City yang serious like **** kat aku. Idk why I just don't feel safe and feel like I am too far away from my beloved.. Bukan tak suka duduk sana but aku rasa kalau dengan family aku rasa lebih selamat and happy.

*Google*


Habis je kelas TITAS harini, aku terus ambik bas TPM-LRT and terus ke Sentul Timur. Setengah jam jugak la.. Sempat tidur , mimpi, keluar air liur basi semua baru sampai.. Sampai rumah Mama, letak beg-beg, Mama bawak pi TS. Window shopping gitu :3 Asalnya niat nak cari dress untuk wedding Kak Yaya but end up semua nak pakai dress sedia ada sebab malas nak fikir kaler ape plus tudung lagi. Woahhh ! Now I rasa ladies complicated jugak. But still, Alhamdulillah, thank you Allah aku dilahirkan sebagai perempuan ^.^

*Google*


anyone yang taktau TITAS tu subject ape, TITAS stand for TAMADUN ISLAM & TAMADUN ASIA. Nak kata sejarah, lebih kurang la ade jugak sikit2. But bukan overall pasal sejarah. Ha gitu la sikit2 haha :D

Esok Ahad. So, kena balik. Huarghhhhh !!! Anyway !! Tadi umi call nak confirm-kan pasal nak balik. Debaran kian terasa gitu . Dah lama tak jumpa "orang kedah" haha. Belum apapa dah pesan kat umi sampai nanti suruh ayah bawak makan steamboat. Umi cakap "iyeeee ! Nanti umi cakap ayah" . -feeling loved \mata love love/

*kali terakhir satu family \cukup semua\/ makan steamboat :D Semoga Allah panjangkan umur kami sekeluarga untuk berkumpul lagi macam ni. InsyaAllah..*


Sebenarnya kan... aku nak jumpa jugak sorg tu, kawan baik tu, but idk how and when and dia nak ke kiteorg contact wassap je dah lama tak jumpa and takut awkward.. :'/*helpless* 

Good news people ! Mama & Papa dapat tapak bazaar . So nanti berniagalah mereka masa bulan puasa. Macam best je ! Macam nak balik hari2 je. Macam nak tolong berniaga jugak je. Macam boleh tambah income je hihihi ^^ Congrats and Good Luck Ma & Pa :D Papa kite chef tau ! So, takpayah risau cemana rasanya nanti. Sebab confirm daebak ! Chef hotel masak mana sama dengan mamak bistro ! hoho

with Mama and Baby not-so-long-time ago.. :D


Psssttttt ! Nak tau ape menunye? Wait okay~ I will update in my blog one day. cewahhh ! 

Rasanya sampai sini je kot untuk harini. Will update more soon ~ Assalamualaikum...







Previous Post . New Post