Inspiration !

Sherah | 22 | AOR
Ayah's little princess and Umi's little helper | A dreamer


Drafting SPRING IN SEOUL.




"The only people who truly know your story are the ones who help you write it"
-Unknown-
"Treat your parents with loving and care, you will only know their value when you see their empty chair."
-Unknown-
"Our parents prayer is the most beautiful poetry and expectations."
-Aditia Rinaldi-


Blogwalking & Wedding
Friday, 21 February 2014 | 0 sweet(s) |
Assalamualaikum and Hi ppl. Quick update lepas hampir sebulan \ye tak?/ tak update. Lack of stories. Ade pun cite pasal u ni. Perlu ke cite? Macam tak. Haha. Ask me personally kalau nak tau. 

Tak risau ke fikir masa depan? Entah 50/50 . Benda ni semua buat aku takde mood nak belajar dah. Serious talk. Tapi sebab ingat pesan umi ayah, katkan jugak :)

Tadi blogwalking kat blog bebudak aiu. Saja tengok tengok \cewah/ sebelum aku jalankan plan besar aku nanti :p Mula mula macam main main je dgn plan ni. Tapi skrg rasa mcm dah serious pulak. Well if that's the only way, then i will do it. 

I'm out of ideas \SERIOUS/ nah amik cuci mata wedding cousin aku haritu. Congrats abg Zarif. To Kak Ili, welcome to Abu Samah's Big Family. Den doakan korg kekal bahagia sampai bila2 and dapat anak yg comel comel.

Nampak sgt lah tak reti bg ucapan kat org kawen kan :p OK sampai sini. See you. Annyeong. 



















Previous Post . New Post