Inspiration !

Sherah | 22 | AOR
Ayah's little princess and Umi's little helper | A dreamer


Drafting SPRING IN SEOUL.




"The only people who truly know your story are the ones who help you write it"
-Unknown-
"Treat your parents with loving and care, you will only know their value when you see their empty chair."
-Unknown-
"Our parents prayer is the most beautiful poetry and expectations."
-Aditia Rinaldi-


Melaka
Thursday, 23 January 2014 | 0 sweet(s) |

 Assalamualaikum. Annyeong bloggers and silent readers :D Update lagi harini. yehet ! Sementara tengah ada mood meng-update la katakan.. Nanti dah takde mood, setahun tinggal blog. Bersawang ! 

 Post ini ditulis \skema/ sejurus selepas aku lunch \late lunch today/. Tadi aku teman Shidad pegi medical checkup, bukak account bank and blablabla sebab esok kiteorg satu family off to Melaka hantar dia ke UNIKL \yehet/ 

 Selain itu \skema lagi/ kiteorg akan attend wedding cousin \anak pakteh/ dekat Melaka jugak \yehet again/. Perasan tak ayat aku berterabur mintak kaki. Mohon jangan baling tong gas kat aku. Aku mintak ampun. Aku syak ini terjadi gara gara aku migrain \sigh/ 

 Will update more soon. Bye :D



Previous Post . New Post