Inspiration !

Sherah | 22 | AOR
Ayah's little princess and Umi's little helper | A dreamer


Drafting SPRING IN SEOUL.




"The only people who truly know your story are the ones who help you write it"
-Unknown-
"Treat your parents with loving and care, you will only know their value when you see their empty chair."
-Unknown-
"Our parents prayer is the most beautiful poetry and expectations."
-Aditia Rinaldi-


I' M B A C K ! ! !
Wednesday, 22 January 2014 | 0 sweet(s) |
Hello ppl ! Sherah is back ! XD dah SETAHUN lebih tak update blog ni \gila berhabuk/ last update 1st Oct 2012 ! daebak ! jinjja daebak ! Terkejut masa bukak ada gif gambar L \ok rindu nak fangirling over abe abe pinite/ TT_TT

So now i'm a first year degree student. LOL betul tak ayat aku ni. Just finish my first semester. Forgot to tell, from now on , saya, Siti Shahirah, akan gunakan "aku" instead of "Sherah" in this blog from now dan masa masa akan datang. I just found it's too girly nak guna "Sherah Sherah Sherah" here and there =="

Ok next, aku dah cerai dengan L. faham? dah cerai weh cerai cerai cerai TT_TT after kes dia dengan Kim Doyeon \tak silap/ aku patah hati dan terus start fangirling over EXO ! And my current bias is Kim Jongin aka KAI ! \mata love love/

Harap Kai tak patahkan hati aku macam L \hewhew/ Setahun tak update rasa macam banyak ja benda aku nak cakap. I'll keep updating after renovate blog aku yg dah bersawang ni.

p/s : Thankyou Mummy & Daddy for the shoes. Tak expect dapat secepat ni. Right after I finished the drama. Your little princess love you so much ! \muah muah/



Previous Post . New Post