Inspiration !

Sherah | 22 | AOR
Ayah's little princess and Umi's little helper | A dreamer


Drafting SPRING IN SEOUL.




"The only people who truly know your story are the ones who help you write it"
-Unknown-
"Treat your parents with loving and care, you will only know their value when you see their empty chair."
-Unknown-
"Our parents prayer is the most beautiful poetry and expectations."
-Aditia Rinaldi-


Inspirit, I love Kim Myungsoo !
Monday, 1 October 2012 | 2 sweet(s) |


Assalamualaikum and Annyeong Inspirit ! Nampak tak ni post untuk Inspirit sahaja? Yang bukan Inspirit, sila meng-Inspirit-kan diri. NOW ! Kalau tak, jangan baca !Tak ! Kena baca jugak ! Pemaksaan disitu :D Abaikan oke?

Inspirit !! Help me ! Sherah rasa dah nak gila ni. 24/7 bayang muka L :3 Is it normal, guys? Sebab Sherah rasa macam tak berapa normal. Well before this pernah la bayang muka someone 24/7 macam ni. Tapi orang tu depan mata. And i don't think it's weird at all sebab orang tu depan mata kan.

L ni ha macam mana pulak? Tengok pics pun dah boleh senyum sorang sorang. Jangan cakap MV la. Lagi nak gila Sherah. Menjerit jerit k. Sometimes, tgk GIF pun dah berdebar debar macam apa ja.

Ni semua fanfic tu punya pasal. Kenapa la yang gatal sangat nak baca kan. Sherah bayangkan perangai  L dalam fanfic tu exactly same macam orang sebenar even Sherah tau tu fanfic je. Lahhaaiii.. Help me, guys ! I can't help myself from addicted to him. Damn ! KMS, do love me please? :')



Previous Post . New Post