Inspiration !

Sherah | 22 | AOR
Ayah's little princess and Umi's little helper | A dreamer


Drafting SPRING IN SEOUL.




"The only people who truly know your story are the ones who help you write it"
-Unknown-
"Treat your parents with loving and care, you will only know their value when you see their empty chair."
-Unknown-
"Our parents prayer is the most beautiful poetry and expectations."
-Aditia Rinaldi-


My Husband is KIM MYUNG SOO !
Sunday, 30 September 2012 | 0 sweet(s) |


Assalamualaikum and Annyeong reader(s) ! Mengumumkan, Sherah sekarang dah addicted kat L balik !!! Waduhhhh ! Ni semua fanfic punya pasal. Tangan gatal sangat pergi bukak Asian Fanfics tu sapa suruh. *padan muka*

Currently busy baca My Husband is Kim Myungsoo ! *pergh!* Awesome k storyline dia. Big applause for the writer. Sumpah fanfic tu daebakk ! Ada reader tu dah ulang 7 kali. Sherah baru 3. *nampak tak BARU disitu?* What does that mean? Sherah akan baca lagi ^^

Do click this link if you're addicted to Kim Myungsoo / L. I'm sure you'll addict him more after you click this link.


Tak rugi pun if korang-2 yang tak minat L tu baca. Sebab nanti korang pun akan terminat jugak :D And and and ! Fanfic ni dah ada sequel. Tapi sequel fanfic ni in progress lagi. 

Btw, Inspirit, saja nak jealouskan korang, -_________- , tengok sendiri lah. Malas nak cakap hehehe


MY INFINITE HOODIES ! sekian ^^




Previous Post . New Post