Inspiration !

Sherah | 22 | AOR
Ayah's little princess and Umi's little helper | A dreamer


Drafting SPRING IN SEOUL.




"The only people who truly know your story are the ones who help you write it"
-Unknown-
"Treat your parents with loving and care, you will only know their value when you see their empty chair."
-Unknown-
"Our parents prayer is the most beautiful poetry and expectations."
-Aditia Rinaldi-


Kim Moonsoo
Wednesday, 26 September 2012 | 0 sweet(s) |


Assalamualaikum and Annyeong reader(s). Virus Kpop menyerang Sherah kembali, Haritu kan busy study tu yang terlupa jap. Ni dah datang balik lepas dapat cuti tanpa kelas lebih kurang 2 bulan. Yep! dua bulan. Mengapa? Jealous? :p Silakan~ 

Dah lama tak blogging, tetiba rasa nak update. Tadi ingat nak post gambar AIU Open House. Tapi tengah godek-2 pics tadi terjumpa gambar ni(dibawah) kat FB. Lahhaiii.. terkejut teman! Sekali tengok macam L kan? Inspirit, ada tak macam oppa kesayangan korang tu? Ada kan?! Tapi, nampak lain sikit. Nampak kurang hensem :p hehehhe :)

Okay, ni sebenarnya, Adik dia laaa.. Nak tercabut jantung Sherah tengok L dah jadi kurang hensem dan comel. Rupanya adik dia :D





Previous Post . New Post