Inspiration !

Sherah | 22 | AOR
Ayah's little princess and Umi's little helper | A dreamer


Drafting SPRING IN SEOUL.




"The only people who truly know your story are the ones who help you write it"
-Unknown-
"Treat your parents with loving and care, you will only know their value when you see their empty chair."
-Unknown-
"Our parents prayer is the most beautiful poetry and expectations."
-Aditia Rinaldi-


I miss you, bloggie :')
Sunday, 2 September 2012 | 0 sweet(s) |


Assalamualaikum and Hi silent reader(s). As usual, taktau nak cakap apa. Dah berkurun sangat tak update. Mood nak update ni pun datang lepas ada dua orang hamba Allah mintak Sherah tolong edit-kan blog. [Acewah lawa ke Sherah edit.. Tak lah lawa mana, tapi sedaplah mata memandang *perasan*]

Thanks for those person sebab bukakkan hati Sherah nak update blog. Lepas ni Sherah akan try update sekerap yang mungkin since Sherah rasa macam-2 benda Sherah nak cerita kat korang. Btw, how about my blog new look? Tak se-awesome korang punya.. But, I think it makes me comfortable so it's beautiful enough. Perhaps !

Sekarang Sherah tengah membela lemak kat KL. Cuti la babe ! Gua duduk rumah nenek gua lerr. Seronok pegi merayau je kat sini. Jalan sana jalan sini. Nasib baik bawak banyak kasut, kalau tak, mau haus kasut Sherah.

This coming 9sept, Sherah dah balik Uni. Lahhai.. tak puas lagi laa cuti. Takpa Sherah, menuntut ilmu kan dapat pahala :) Last but not least, Selamat Hari Raya kengkawan. Sherah nak mintak maaf kalau Sherah ada buat salah kat korang. Halalkan apa yang terlebih or terkurang yeaa..



Previous Post . New Post