Inspiration !

Sherah | 22 | AOR
Ayah's little princess and Umi's little helper | A dreamer


Drafting SPRING IN SEOUL.




"The only people who truly know your story are the ones who help you write it"
-Unknown-
"Treat your parents with loving and care, you will only know their value when you see their empty chair."
-Unknown-
"Our parents prayer is the most beautiful poetry and expectations."
-Aditia Rinaldi-


You're allowed to drop your words here.

No harsh words !

No spamming and please leave your blog URL.

 Online



Fan Fiction ( 1 )
Sunday, 13 May 2012 | 0 sweet(s) |


Annyeong reader(s). Okay, tkpayah nak terkejut badak semua. Sherah bukan nak post Sherah buat Fanfic. Saja nak bgtau sekarang Sherah tengah baca Fanfic yang tersangatlah sweet storyline-nya. *Apa punya ayat ni? Abaikan*


Oleh kerana ni blog Sherah, so suka hati lah Sherah nak post / promote apa pun kann? *merapu* Kepada, korang-korang semua, Silalah baca. Seriously, Fanfic ni memang daebakk ! 


AMARAN KERAS ! Janganlah jadi silet reader(s) jeaa. At least subscribe laa kalau korang dah habis malas nak comment tu. Kesian laa kat author / writer / semua la yg terlibat buat Fanfic ni. Hargai hasil kerja mereka. *cewah* 


p/s : Fanfic ni buat Sherah lagi jatuh cinta kat L. Even ni FANFICTION semata-mata.



Previous Post . New Post