Inspiration !

Sherah | 22 | AOR
Ayah's little princess and Umi's little helper | A dreamer


Drafting SPRING IN SEOUL.




"The only people who truly know your story are the ones who help you write it"
-Unknown-
"Treat your parents with loving and care, you will only know their value when you see their empty chair."
-Unknown-
"Our parents prayer is the most beautiful poetry and expectations."
-Aditia Rinaldi-


You're allowed to drop your words here.

No harsh words !

No spamming and please leave your blog URL.

 Online



Newbie =='
Saturday, 21 January 2012 | 0 sweet(s) |
Haluuu haluuu..! \gilerr rindu kt blog/ Okay. Sherah terlebih excited. First, of course sbb ni first time  sherah update sejak Sherah jadi penternak lemak ni \yaa, nama yg unik. credit to NajwaZulfikri/ Well ! Mcm yg korang tau, tak tau pun buad buad tau jaa, sherah dah hbes SPM. lerr.. dah bzaman dah org lain ckp psal ni. Sherah baru nk cerita harini. Sorry la babe! Penternak lemak nii busy. Mana sempat nak meng-update blog. 

Second, selain dari menternak lemak, Sherah sekarang dah jadi babysitter profesional. Okay dah. Takpayah nak gelak sangat. Bukan kerja yang mudah nak ternak lemak sambil jaga baby. Memerlukan semangat yang kental! Senang cakap, Sherah duduk rumah pun kena aktif mcm budak budak PLKN. \aku sedar, ayat aku macam budak lampi/ 

Actually ada banyak benda nak cerita \padahal dah taktau nak cakap apa/ , tp, masa tak mengizinkan. Dah pagi kot nehh! Jap lagi ada yang kena sebat! Oh yaa! Nah! Twitter ==' \rasa menyampah setiap kali sebut/

Oleh kerana dulu Sherah ni berlagak tak bertempat so Sherah rasa, kolot lahh nak tulis apa segala bagai password social network ni kat dalam diari segala bagai. Hafal ja laa. Bukan susah sangat. Sekarang, ha amek kau! kan dah lupa. Ada 3 jam lebih jugak laa Sherah korek-korek password Twitter Sherah yang dah bsawang tuu. Tak jumpa kott ! B***** betul lahh ! 

bila dah fed up, Sherah buad baru ja laa. Newbie.. \senyum, tak perlu kata apa apa/

Link for you. Taknak tekan pun takpe. Tiada paksaan.



Previous Post . New Post